Clima si frig auto

Cateva din operatiile de service AC pe care firma noastra le poate executa in folosul autoturismului si spre confortul dumneavoastra:

  • Reparatii pierderi de freon cu detectoare de freon si UV
  • Incarcare cu freon
  • Schimbare filtru dezumidificator
  • Curatare instalatie de climatizare
  • Teste de presiune ale instalatiei
  • Inlocuire compresoare, valve de purjare, programatoare, filtre
  • Sudura in cupru si aluminiu pentru tevi si condensatoare
  • Service instalatii frigorifice

De asemenea facem service pentru climatizare la autocare, autobuze si microbuze.

Instalatii de frig pe dube si masini

Instalam agregate noi si second hand pe masina, duba, camion, tir, autoutilitare frigorifice, pentru a se putea transporta marfa fara a afecta calitatea produselor agroalimentare transportate. De asemenea executam izolarea autotorismului cu panouri sandwich sau cu spuma.

Ca o alternativa la dubele de frig exista posibilitatea montarii unor lazi frigorifice de diferite dimensiuni (disponibile la comanda) alimentate la priza de bricheta. Aceste lazi pot fi folosite pe diferite autoutilitare sau static, in hale.

Aer curat

Degeaba ai masina de zeci de mii de Euro, daca in habitaclu esti "gazat" la fel ca oricare coleg de trafic in masini modeste. Aerul pe care il respiri in habitaclu nu este protejat decat de un simplu filtru a carui eficienta este limitata si scade dramatic daca nu este inlocuit la timp.

Filtre

Filtrul de habitaclu (polen) este un element foarte important al instalatiei frigorifica. Indiferent ca instalatia de climatizare functioneaza pe racire (AC), incalzire sau pe ventilare, aerul care patrunde in habitaclu trece obligatoriu printr-un filtru. Inlocuirea acestuia cu ocazia reviziilor, a reparatiilor sau chiar mai des (recomandat sa se faca anual sau la 15.000 km - la indeplinirea uneia din conditii) va asigura ca in habitaclu va patrunde un aer purificat, fara particule de praf, microrganisme, bacterii, polen, etc.

Dezodorizante si Srayuri antiseptice

Instalatia de climatizare este bine sa fie tratata macar o data pe an cu un spray specific recomandat de producatorii de autoturisme. Datorita unui agent antimicrobian de origine naturala care este difuzat in permanenta, se asigura distrugerea microorganismelor, a surselor de mirosuri urate si impiedica apartitia reactiilor alergice . Dezodorizantele de habitaclu (braduti sau alte forme), care se gasesc uzual in comert sau chiar prin intersectii pe la semafoare, nu fac decat sa ne schimbe mirosul din interior, nu au nici un efect de purificare, curatare, antibacterian sau fungicid - nimic pentru sanatate sau AER PUR !


clima auto climatizare

service thermo king frigo serv


Pentru orice informatie ne puteti contacta la:

0770.28.06.88

reparatii aer conditionat